Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Mar 23, 2023 2:09 pm

Răspunde la subiect  [ 182 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Următorul
 Propuneri 2014 
Autor Mesaj
Site Admin

Mesaj Re: Propuneri 2014
Miky,
Dpmdv, sutinerea acestui proiect (FRPMA) o facem nu din speranta ci din necesitate. FRPMA in momentul de fata este o necesitate tocmai pentru a putea trece peste climatul tensionat actual care dupa cum se poate vedea este in accentuare.

Faptul ca Shoco, Vasile Pop, inclusiv si tu scrii pe acest forum nu trebuie sa deranjeze pe nimeni, este sectiunea publica a FRPMA, in care toti cei care au de adus ceva in atentia FRPMA pot sa scrie, sa comenteze etc.
Desigur ca e important cum si ce continut au aceste mesaje, pentru ca de "small talk" sigur ca nimeni nu are nevoie. In cele 16 pagini de aici sint multe lucruri bune, deci merita.
Retragerea din FRPMA sau orice alta structura, nu cred ca aduce ceva bun, din contra, continuam ceea ce stim deja cum este si nu ne multumeste.
M-as bucura sa fie invers.

Clubul Muscaricilor Timisoara
www.muscarici.ro

Vin Noi 08, 2013 3:12 pm

Tudore,
probabil ca ai dreptate,...
Ca atare mi-am, editat singur mesajul, ca sa nu mai fie vreo problema !
Dealtfel, nici nu prea stiu de ce ma mai bag in discutie !
Poate doar pentru ca, asistand la ce se intampla, incerc un sentiment de jena si tristete !
Altfel e ok, si... sa dea Domnul sa ma insel, si anul viitor pe vremea asta sa fie totul roz in FRPMA !
Desi nu prea am argumente sa cred asta !

Sâm Noi 09, 2013 1:50 am

Personal cred ca ar fi o pierdere daca nu va mai implicati D-l Miky. Poate se gaseste o cale sa ramaneti aproape, am citit mesajele scrise de dvs si consider ca daca se lucreaza la cele trei puncte care le-ati subliniat lucrurile ar putea merge in directia buna.
Cu respect,
Mihnea

Sâm Noi 09, 2013 3:59 pm
Site Admin

Miky nu cred ca trebuia sa stergi ceva de acolo,
Interventiile tale sint pertinente si de ajutor, le apreciez si le analizez cu atentie.
Pozitia clubului vostru mie imi da mult de gindit, prima retragere la fel, o consider o mare pierdere pentru federatie.
Atit voi cit si George Pamp, ati fi fost aliati foarte utili federatiei, sper sa aveti motiva sa va reevaluati pozitia cit mai curind.

Pe de alta parte, nu cred ca climatul competitonal se va schimba foarte curind, inca nu se sta la aceasi masa pentru a se discuta lucrurile si frustrari diverse inca o sa mai apara pe parcursul 2014. De accea e important cine e in federatie, si ce cuvint are de spus. Asta depinde de noi toti.

Clubul Muscaricilor Timisoara
www.muscarici.ro

Sâm Noi 09, 2013 7:49 pm

Re: Propuneri 2014
...si sa nu uitam nici a clubului FFExtreme, a clubului Flyfishing Dedicated, si a altor persoane... Stim foarte clar de ce, si datorita cui si totusi nu exista nici un fel de implicare din partea conducerii!
Am discutat cu multe persoane implicate din competitiile pana acuma, si is foarte curios cine o sa ramana sa concureze in viitor. Nu stiu ce o sa convinga competitorii, sa mai aiba incerdere si sa vina la competii. No chance pana vedem astfel de exemple...

Nimeni nu se discuta de Finala, totusi se desfasoare decontarea cheltuielilor ... ar fii corect sa fie public , sa fie vizibil pentru toata lumea cum functioneaza. Regulamentul nostru actual scrie :
"cheltuielile de organizare pentru etapa finala (cazare, masa, transport local, etc.) si premiile se suporta în masura posibilitatilor de catre AGVPSR, care va vira catre asociatia organizatoare suma de bani, calculata conform baremurilor stabilite si documentelor transmise de organizatori. La aceasta etapa, responsabilul de zona, delegatul comisiei de competitii si reprezentantul AGVPS beneficiaza de aceleasi drepturi ca si concurentii. În cazul în care se depaseste valoarea prevazuta în buget, fara o aprobare obtinuta în prealabil, diferenta va fi suportata de asociatia organizatoare. Pentru concursurile OPEN, concurentii vor suporta, din surse proprii sau atrase (sponsorizari) toate cheltuielile, conform bugetului stabilit de asociatia organizatoare." Unii au facut calculele bine. Nu intereseaza pe nimeni ?

E tare ce scrie Popescu pe FlyForum...

''Federatia, ca membra in Consiliul National Consultativ pe sectorul pescaresc, a propus ca toti banii din taxarea pescuitului sportiv sa nu se mai risipeasca pe la diferite asociatii (este vorba per total de peste 100 miliarde lei vechi) ci sa se adune intr-un cont din care asociatiile si cluburile sportive sa fie finantate pe baza de programe sportive. Aici ne lovim de influenta AGVPSR (din ce in ce mai firava) care incasa majoritatea acestor bani (din cotizatiile luate pescarilor sportivi) bani care dispareau in buzunarele angajatilor acestora. Ca dovada, seful AJVPS Dolj, dat afara de proprii membri, care avea un salariu lunar de 264 milioane lei/luna.
Daca federatia a avut un atuu in fata AGVPSR, acela este faptul ca toti cei care au constituit federatia nu traiesc din cotizatiile pescarilor sportivi, ci din propriile lor venituri, din care au dat la greu si pentru constituirea acestei federatii. Daca cineva isi inchipuie ca federatia s-a constituit usor, se insala. Am avut de invins un sistem si cred ca l-am invins. Definitiv!''

Ma abtin sa comentez , dar ma gandesc cam cum functioneaza sistemul nostru...

Sâm Noi 09, 2013 11:16 pm

In ritmul in care decurg lucrurile multa lume nu o sa mai vina la concursuri . Toate "discutiile " astea fac rau PM . Personal nu o sa particip ( ..nu ca asi fi participat la multe competitii )pana nu se clarifica treburile . Pacat de sportul asta! Pacat de tinerii care iubesc PM, in loc sa invete tehnici de pescuit de la cei mai batrani invata smecherii si hotii .

Sâm Noi 09, 2013 11:49 pm

imi cer scuze pentru mesajul anterior..m-a luat un pic tastatura pe dinainte si nu e nici forumul si nici contextul potrivit pentru a discuta asa ceva. tin sa mentionez ca am un respect deosebit atat pentru zsolt cat si pentru membrii federatiei si nu vreau sa amplific nici o dispuna. propun sa discutam aici in continuare strict pe schimbarile de regulament.
as avea doua nelamuriri..una e la pescuitul cu 3 muste care dupa parerea mea ar trebui facut.. daca l-am adauga in regulament ar fi legal? Stiu ca in lege zice maxim 2 si ca-i interzis cu mai mult de 3...
si a doua poate nu tine atat de mult de regulament dar nu ar trebui sa propunem modificarea legei prohibitiei sa scoata lipanul din specii interzise si sa-l puna eventual C&R pana la 31 dec sau sa mutam toate concursurile inainte de 15 sept

Dum Noi 10, 2013 10:29 am

Re: Propuneri 2014
...

Dum Noi 10, 2013 10:45 am

Din succes in succes!:dupa ce am consacrat termenul "d-l inginer" vad ca venit si randul termenului "d-l doctor" :D .
Imi rezerv dreptul de autor.

Lun Noi 11, 2013 6:20 pm

Va salut,
Avand in vedere ca sedinta anuala ati propus-o in decembrie, luna in care din motive de bisnis nu pot participa, va anunt ca aveti sprijinul meu neconditionat in orice demers. Open Bucovina(2014) va fi organizat in aceeasi perioada ca anul asta.
Grija mare la cazul "Zetea" 2013, vedeti cum facem in 2014.
Toate cele bune.

Dum Dec 08, 2013 5:45 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 182 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Următorul