Autor |
Mesaj |
Mihai Vasilescu
Membru din: Joi Apr 14, 2011 6:54 am Mesaje: 848 Localitate: Cluj-Napoca, Ciurtuci
|
 Re: Propuneri 2014
cum propuneti sa facem?
|
Dum Dec 08, 2013 10:28 pm |
|
 |
valerian
|
Salut Mihai. Cum veti considera de cuviinta, dar rugamintea mea este sa fim anuntati din timp si corect. Personal va sugerez sa eliminati chestia cu concursul pe echipe. Oricum vreau sa ne vedem undeva prin martie sa discutam despre frpsc. Stima.
_________________ Valerian Rebenciuc
|
Lun Dec 09, 2013 9:28 am |
|
 |
Gal Zsolt
|
99% sansa sa nu mai tinem Open Zetea. In loc de concurs o sa organizam evenimente diferite cum ar fii tabere, workshopuri si o etapa din campionatul Ungariei. Cu stima, Zsolt.
|
Lun Dec 09, 2013 11:12 am |
|
 |
Pop Vasile
|
Gal Zsolt scrie: 99% sansa sa nu mai tinem Open Zetea. Pacat !
|
Lun Dec 09, 2013 2:51 pm |
|
 |
Pop Vasile
|
Gal Zsolt scrie: In loc de concurs o sa organizam ....... o etapa din campionatul Ungariei. ??? am pus semne de întrebare pentru-că pur şi simplu nu am cuvintele potrivite la mine. De fapt nu le am deloc ! Am citit postarea lui Zsolt mai de dimineaţă şi de atunci le tot caut.
|
Lun Dec 09, 2013 2:58 pm |
|
 |
adi pop
|
Gal Zsolt scrie: 99% sansa sa nu mai tinem Open Zetea. In loc de concurs o sa organizam evenimente diferite cum ar fii tabere, workshopuri si o etapa din campionatul Ungariei. Cu stima, Zsolt. din partea noastra va puteti inscrie la campionatul ala 
|
Lun Dec 09, 2013 3:36 pm |
|
 |
Gal Zsolt
|
Nu trebuie luat de rau, pur si simplu la intalnirea de pe zetea ne au intrebat daca e posibil sa tina in romania. Raspunsul a fost da. Noi o sa sustinem. Cu miza zero, si ca lasa ca e bine si asa politica sunt sanse sa nu apucam sa facem nimic la Zetea. Simplu. Poate o sa convingem si pe Slovacii sau de ce nu Bulgarii sa vina la noi... Avem planuri sa organizam un eveniment international. PS. Nu consider ca trebuie sa luptam pentru nimica pana cand primim procesuri verbale la niste probleme serioase " ca am luat la cunostinta" etc ... Pentru problemele respective sunt anumite persoane care raspund, datorita lor este cea ce este in momentul actual.
|
Lun Dec 09, 2013 5:39 pm |
|
 |
Tudor Vreme
Site Admin
|
Zsolt, Evident "Zetea" este o apa gestionata privat, deci voi cei care o gestionati puteti face ce doriti, va felicit pentru evenimentul pe care l-ati organizat recent si ma bucur ca vreti sa faceti noi evenimente cu caracter international. Zetea este o pista buna, si cit timp ve-ti continua ceea ce ati inceput va fi poate cea mai buna din tara.
Ce ma mira un pic, este gestul de "v-am tras-o" din mesaj pe care cred ca nu-l merita cei de fatza (federatia). Tinind cont ca FRPMA nu a organizat finala si multe alte competitii cu zurgalai, e putin nefiresc.
Ceea ce tine de FRPMA tinind cont ca pe moment se doreste afilierea clubului din care faci parte in FRPMA, club care a organizat finala, este sa decida daca aceasta afiliere este oportuna pentru federatie si cum se poate face. Atitudinea mea e rezervata si eu personal astept pozitia oficiala a organizatorului sub egida caruia s-a organizat (AVPSR) la telenovela cu contestatiile.
_________________ vicepresedinte Comisie Tehnica FRPMA presedinte Clubul Muscaricilor Timisoara www.muscarici.ro
|
Lun Dec 09, 2013 7:07 pm |
|
 |
Gal Zsolt
|
Da asa este Tudor. Imi cer scuze daca in asa fel se intelege mesajul. Nu am vrut asa. Am muncit mult cu baietii anul asta la Open Zetea ca sa iasa bine, si creed ca asa si a fost...Poate sa zica orcine orice dar a fost singurul concurs unde a existat o harta cu standuri, panglici trase peste standuri etc... A fost nemultumiri legate de punctele primite dar asta e , asa era votat punctajul pentru concursurile pe echipe. Dar pun intrebarea de ce concurs daca nu exista nici o miza , si ne luptam intre noi doar asa de orgolii ? de nu e mai bine un Workshop unde faci prietenii si nu dusmani care vor sa sa te dea in judecata ? Daca punem la punct lucrurile, normal ca se deschide un alt orizont si devin importante si concursurile. Momentan mi se par pierdere de timp si bani. Mi se pare mai constructive din toate punctele de vedere sa faci un eveniment de orice fel decat un concurs. Asa cum ati facut defapt si voi, cu Workshopurile si ati lasat scandalurile la o parte si nu ati mai venit... Suntem putin muscari in Romania , si nu uitati 80% din ei nu mai concureaza si asta inseamna ceva 
|
Lun Dec 09, 2013 8:09 pm |
|
 |
Gal Zsolt
|
PS. parerea mea este ca pentru o federatie trebuie sa fie la fel de importante si evenimentele internationale, tabere de copii etc. ca si concursurile ...
|
Lun Dec 09, 2013 8:19 pm |
|
|