Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Mar 23, 2023 2:26 pm

Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
 De gandit... 
Autor Mesaj

Mesaj De gandit...
Isprava lui popescu:

http://www.crapmania.ro/articole/compet ... orbu-24471

Ultima oară modificat de Marius Neamt pe Vin Dec 06, 2013 10:19 am, modificat 1 dată în total.

Joi Dec 05, 2013 4:12 pm

Mesaj Re: De gandit...
nasol in primul rand pentru Romania :(

Joi Dec 05, 2013 7:58 pm

E nasol cand un om face un gest din care nu are absolut nimic de castigat… ci doar altii de pierdut! Asta deja spune multe… despre el si cei care il sustin! Gunoaiele tot gunoaie raman, chiar daca le invelesti in aurr!

Bine zice nucu: "Daca nu poate construi -si asta e mai mult decit evident -atunci poate doar sa distruga…"

Joi Dec 05, 2013 8:33 pm
Profil WWW

Marius, vorba ta... e usor sa faci rau.
Dar , s-ar putea uneori sa fim prea orbiti si de fapt rãul e un bine.

Nu uitati ce s-a intamplat anul trecut : http://www.pvtv.ro/pescuit/undita_si_re ... aurul.html
Sau la musca : http://www.flyforum.ro/post9166.html#p9166

In concluzie e usor sa arunci cu mizerie mai ales cand stirea pare senzationala si fara sa stii ce e dedesubt.
Decat sa intre cateva zeci de mii de euro in conturile AGVPS si sa supravietuiasca gunoiul vorba lui Vasilescu mare doctor , mai bine sa moara de la radacina.

Da e pacat ca s-a anulat un concurs in care romanii mai puteau face o mica shmecherie autohtona la limita regulamentului si sa castige o medalie.
Dar daca romanii sunt atat de meseriashi la crap o sa castige peste tot, exact cum o fac cehii la musca, fara shmecherii.

Da apropo Mihai,fratele tau se da lovit asa pe sfarsit de an ? Chiar nu are nici un punct de vedere legat de pescuitul la musca si anul competitional care s-a scurs ?

Joi Dec 05, 2013 11:03 pm
Site Admin

Shoco,
Sa nu inlocuim doar un rahat cu altul, stii, sa fie doar o optiune de aroma!

Clubul Muscaricilor Timisoara
www.muscarici.ro

Vin Dec 06, 2013 9:41 am

Cu tot respectul care il am pentru toti cei din FRPMA, am tot analizat problema si sunt de acord cu Shoco, consider ca nu prea mai ai ce face pe sistemul vechi din pacate. S-a dovedit de prea multe ori ca pescuitul din Romania merge in jos intrun ritm alarmant, concluzia si parerea mea personala e ca schimbarea radicala e sansa noastra. Cred ca toti ne dorim asta de fapt.

Mar Dec 10, 2013 3:37 pm
Site Admin

Strawberry flavor! :)

Clubul Muscaricilor Timisoara
www.muscarici.ro

Mar Dec 10, 2013 8:17 pm

Mihnea Popescu scrie:
Cu tot respectul care il am pentru toti cei din FRPMA, am tot analizat problema si sunt de acord cu Shoco, consider ca nu prea mai ai ce face pe sistemul vechi din pacate. S-a dovedit de prea multe ori ca pescuitul din Romania merge in jos intrun ritm alarmant, concluzia si parerea mea personala e ca schimbarea radicala e sansa noastra. Cred ca toti ne dorim asta de fapt.

Mihneo, exact asta incerca oamenii astia din federatie sa faca. Sa produca o schimbare totala. Regulamente noi, criterii noi, concursuri noi, protectia mediului, amenajari, populari, modificari legislative… Cam la ce alte schimbari visezi? Doar spune-le … si se rezolva! :)

Mar Dec 10, 2013 9:10 pm
Profil WWW

Salut Mihai multumesc pentru mesaj, pai visez sa vad ca ne respectam intre noi ca stim clar ce vrem sa facem si ca daca cineva are o parere diferita de a mea, nu inseamna ca e dusmanul meu. Personal vreau sa stiu in mainile cui este soarta pescuitului la musca din Romania si al raurilor din romania ca sa stiu la ce caruta sa trag. Stiu sigur ca pot sa fac multe dar in momentul asta ce se intampla e foarte confuz. Am inceput sa ma gandesc ca poate Romania are nevoie de "un nebun" in sensul pozitiv ca sa schimbe ceva. Repet singura mea problema e chestiunea de autoritate, as vrea sa pot sa am incredere intro autoritate ca ne reprezinta cinstit si care isi aliniaza intersele proprii cu ale pescarilor. Nu mai vreau sa aud ca problema noastra e ce echipa trimitem la mondiale sau europene, pana acolo sunt imens de multe de facut, nu poate sa fie asta problema noastra principala. Nu pot sa cred ca dintro pasine comuna care o avem se poate ajunge la procese si la scandaluri fara sfarsit.
Sa incerc sa raspund, e grea intrebarea pusa de tine sa stii :), visez la respect reciproc, visez ca daca unul are parerea diferita de a mea sa fac tot posibilul sa-i inteleg punctul de vedere si sa il intreb de 1000 de ori pana inteleg (daca vreau sa colaborez eu el la ceva), nu sa-mi fac eu filmul eronat, visez sa dispara motivatiile de genul "hai sa le arat eu la astia cine sunt" si mai visez la momentul in care oamenii o sa puna mai mare pret pe relatia cu colegul de pasiune decat de a avea dreptate intro cauza.

Mar Dec 10, 2013 10:23 pm

Frumos zis Mihnea ;)

Mie Dec 11, 2013 10:56 am
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul