Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Mar 23, 2023 2:13 pm

Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
 Activitatea competitionala FRPMA in 2014! 
Autor Mesaj
Site Admin

Mesaj Activitatea competitionala FRPMA in 2014!
Activitatea competitionala FRPMA 2014 ( pescuit, casting, flytying ) se va constitui intr-un campionat intern ce se va desfasura dupa regulamente proprii, aceasta nu este conditionata in nici un fel de caledarul competitional al AGVPSR.

FRPMA nu va organiza pentru AGVPSR competitii, si nu se va implica in vre-un fel in activitatea competitionala a acestuia si nu poate rapunde pentru eventualele probleme ce pot aparea in activitatea competitionala a acestuia.

FRPMA isi va face public propriul calendar competitional si regulamentele aferente pe site-ul federatiei pina la 1 mai 2014.

In urma unor indelungi dezbateri in cadrul membrilor federatiei si a deciziei luate in 29 martie in Adunararea Generala extraordinara cu privire la oportunitatea semnarii unui protocol prin care activitatea competitionala FRPMA sa se desfasoare sub egida AGVPSR, dezbateri si asupra modului in care AGVPSR a raspuns propunerii de protocol inaintate de FRPMA, si a faptului ca AGVPSR si-a insusit caledarul competitional FRPMA; FRPMA nu mai considera necesar semnarea unui protocol cu AGVPSR in vederea organizarii de competitii pentru acesta.

Raminem deschisi unei posibilitati de colaborare in viitor, dar nu in conditiile actuale.

Clubul Muscaricilor Timisoara
www.muscarici.ro

Mar Apr 01, 2014 9:23 am

Mesaj Re: Activitatea competitionala FRPMA in 2014!
Trebuie sa salut o asemenea decizie !
Daca va fi transpusa in fapte, acest lucru ar inseamna o mutare curajoasa ! Logica, fireasca, necesara, in conditiile actuale insa,... in primul rand curajoasa !
Ea nu va fi lipsita de consecinte si neplaceri (chiar frustrari) pe termen scurt, dar pe termen mediu si lung, sunt convins ca va fi foarte benefica pentru mediul muscaresc, mai ales daca va fi insotita (urmata) de alte cateva masuri la fel de necesare si curajoase !
Ce sa zic,... felicitari !

Joi Apr 03, 2014 12:18 am
Site Admin

Miky,
Nu cred ca va putea fi altfel, decit daca nu se respecta vointa adunarii generale al FRPMA, este o decizie a 4 cluburi din 5, exprimata prin vot, iar al cincelea vot nu este exprimat inca.

Cred ca FRPMA poate sa aiba un campionat propriu corect, cu valori reale, poate sustine suficiente competitii pentru a-si forma o echipa proprie, desemnata pe pricipii corecte.
Sper sa fim capabili sa ducem cu bine la capat, ce ne propunem,

www.muscarici.ro

Joi Apr 03, 2014 4:02 pm

Daca va referiti la echipa nationala, o sa conteze care dintre cei 3 (AJVPS, FRPMA, FRPS) o sa fie afiliat la FIPS mouche; deocamdata AJVPS e afiliat, si din campionatu lor se face echipa nationala care participa la mondiale/europene/masters.

Acuma sa inteleg ca o sa fie o batalie intre cele 3 cu cine are sau ar trebui sa aiba dreptu de a fii membru FIPS mouche. Sunt curios care sunt urmatorii pasi si in ce mod poate FRPMA sa le ia fata celorlalte, e un pas spre normalitate, si da eu as vrea sa fie FRPMA + campionat FRPMA, dar cat o sa dureze, care sunt pasii urmatori? Cu ce putem ajuta noi cei care vor sa mai participe la concursuri corecte?

DECI pana la urma in ce campionat participam si care ne duce la mondiale/europene? :D

P.S. creca se sparg de ras FIPS mouche cand vad 3 aplicanti pt. locul romaniei in federatie :D Nu m-as mira sa ne excluda pe cativa ani pana ne spalam rufele murdare in tara :D

Vin Apr 04, 2014 12:45 pm

E posibil ca zilele acestea sa se faca o modificare de statut astfel incat o tara sa poata avea mai multi membri in FIPS Mouche.

Vin Apr 04, 2014 1:23 pm
Profil WWW

Tavi Voinea scrie:
E posibil ca zilele acestea sa se faca o modificare de statut astfel incat o tara sa poata avea mai multi membri in FIPS Mouche.

toate bune, dar cu ce ajuta asta la plus valoare? e bine sa fie una si buna, oricum nu avem destula calitate sa facem mai multe loturi, trebuie multa dedicare, trebuie bani, timp, daca vrem performanta nu o sa ne ajute niciodata mai multe loturi

Vin Apr 04, 2014 1:25 pm
Site Admin

Bogdan,
FRPMA nu a facut intimpinari la FIPS pentru ca ea sa reprezinte Romania, din ce stiu eu pina acum, este suficient ce face FRPSC pe tema asta.
Deasemnea FRPMA nu vrea sa fie un concurent in privinta asta, nici AGVPSR-ului, si nici FRPSC. Ei au razboiul lor, si nu au decit sa si-l consume cum vor.
Deci nu va fi nici o batalie in privinta asta.

FRPMA va avea campionatul propriu, si chipa sa; ( nu nationala, nu alta titulatura care sa faca celalte 2 entitati sa se simta in pericol )
In masura in care ceea ce reusim sa facem noi este OK, si prin relatiile internationale pe care le vom construi, vom incerca sa asiguram acestei echipe un parcurs international.

Probabil ca AGVPSR-ul in urma deciziei noastre isi va desfasura propriul campionat ca si pina acum; daca va si reusi sa ramina in FIPS cu atit mai bine, ei vor asigura accesul spre europene si mondiale, daca nu, asta e. Pe noi nu ne influenteaza cu nimic decizia FIPS legat de cine va reprezenta Romania, ne vedem de treaba noastra.

Voi cei care doriti sa concurati, veti alege in ce campionat merita sa va inscrieti, in functie de corectitudine, buna organizare si desigur deschidere spre competitii intenationale. Fiecare din noi are de ales,

Daca e posibil ca Romania sa fie exclusa, asta va fi nu datorita noua, ci a celor 2 concurenti, care ar trebui sa fie acolo la congres nu pentru a-l sunta pe celalalt, ci pentru a sustine accesul concurentilor romani la EU si MD in continuare ( un scenariu utopic din pacate ).

www.muscarici.ro

Vin Apr 04, 2014 1:39 pm

Hiriscau Bogdan scrie:
Tavi Voinea scrie:

toate bune, dar cu ce ajuta asta la plus valoare? e bine sa fie una si buna, oricum nu avem destula calitate sa facem mai multe loturi, trebuie multa dedicare, trebuie bani, timp, daca vrem performanta nu o sa ne ajute niciodata mai multe loturi

Nu stiu cu ce ajuta. Eu doar v-am dat informatia sau ma rog, zvonul.

Vin Apr 04, 2014 4:20 pm
Profil WWW

Va salut, va rog sa ma credeti ca, indiferent de ce se va intampla in urmatorii 10 ani (cel putin), concursurile de fly vor avea acelasi nucleu de pasitionati, care vor participa si vor organiza aceste competitii, restul e tastatura si cate o sedinta, mario a carat ani de zile toata logistica dupa el la toate competitiile din toate colturile tarii si voi va jucati de-a sefii. Lasati chestiile serioase in seama oamenilor dedicati neconditionat.

Sâm Apr 05, 2014 3:34 pm
Site Admin

Domnule Valerian, cind 4 cluburi din 5 hotaresc un lucru, numai de jocuri nu poate fi vorba. Democratia este departe de a fi un sistem social perfect, dar altul mai bun inca nu avem.
In rest, carausia este laudabila, dar pentru noi nu este suficienta.

www.muscarici.ro

Dum Apr 06, 2014 11:03 am
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul