Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Mar 23, 2023 1:56 pm

Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
 Clasament 2014 
Autor Mesaj

Mesaj Re: Clasament 2014
Nici nu am ce raspunde unui mesaj plin de injurii, mojicii si minciuni. Am vazut destui oameni batrani care au ajuns de rasul lumii. Nu obisnuiesc sa ma iau in gura cu ei. Ar insemna sa ma cobor la acelasi nivel.

Stiti ce zicea un baiat istet pe la ceva emisiune? Zicea ca in politica poti avea mare succes pentru o scurta perioada nefacand nimic, nepropunand nimic concret, ci doar acuzandu-i pe cei care fac si ceva. Numai ca nu poti sa stai la infinit si sa tot acuzi si sa nu faci nimic, fiindca vei cadea inapoi intre anonimi si incapabili. Asa o fi?

Mie Sep 10, 2014 7:29 am
Profil WWW
Site Admin

Domnule Vasilescu, atit de jos nu mai poate ajunge nimeni orice efort ar depune! Poate, presedintele care iti aproba discursul prin lipsa de reactie.
Oricum va felicit pentru imaginea creata clubului vostru si partenerilor vostrii AGVPSR. Munca grea, nu gluma!

Ma bucur ca studiezi zona in care iti pune in valoare talentul! Sper ca si presedintele e la fel de implicat. Succes in politica! :)

Miky, un comentariu pertinent si bine venit, multumesc.

Clubul Muscaricilor Timisoara
www.muscarici.ro

Mie Sep 10, 2014 10:16 am

Mihai Vasilescu scrie:
Nici nu am ce raspunde unui mesaj plin de injurii, mojicii si minciuni. Am vazut destui oameni batrani care au ajuns de rasul lumii. Nu obisnuiesc sa ma iau in gura cu ei. Ar insemna sa ma cobor la acelasi nivel.

Stiti ce zicea un baiat istet pe la ceva emisiune? Zicea ca in politica poti avea mare succes pentru o scurta perioada nefacand nimic, nepropunand nimic concret, ci doar acuzandu-i pe cei care fac si ceva. Numai ca nu poti sa stai la infinit si sa tot acuzi si sa nu faci nimic, fiindca vei cadea inapoi intre anonimi si incapabili. Asa o fi?

Ma,.. si eu zic ca tot tu ar trebui sa stii raspunsul mai bine ca oricine !
Mai lipseste sa ma faci golan sau huligan, ca sa devii un politician desavarsit !
Cat despre caderea mea in anonimat, tre' sa marturisesc ca nu ma deranjeaza ! Cum tot mai multi incep sa vada lucrurile ca mine, chiar ma incanta ideea ca incep sa ma pierd in anonimatul majoritatii !
Desigur, aveam varianta sa nu fiu batran si incapabil daca nu va criticam pe voi ! Ca nivel insa,... eu nu tintesc atat de sus ! :mrgreen: Prefer sa stau cu multimea, p' aci pe jos, parca e mai misto: nu-i vorba ca suntem mai multi, da' mai schimbam o vorba, mai socializam,... mai o gluma, mai un fursec... daca zic ce cred nu considera nimeni ca-l injur, ...e fain !
Voi p' acolo pe sus, pe la nivelul tau :mrgreen: ,... cum va mai simtiti ?... Da' sincer !
Adica nu ,... lasa, nu mai imi spune ! Am uitat pentru o clipa ca tu nu te iei in gura cu oameni batrani care au ajuns de rasul lumii !!!...
:twisted: :twisted: :twisted:

Mie Sep 10, 2014 6:21 pm

Cand am inceput si eu sa iau contact cu lumea pescuitului la musca, eram de-a dreptul fascinat de oamenii pe care i-am intalnit si de gradul lor de educatie. Nu stiu de ce, cu timpul am inceput sa vad ca nu e chiar asa. Mihai, mi se pare atac la persoana lipsit de respect, raspunsul tau la niste concluzii proprii expuse de Miky (care ori are putere de convingere imensa ori chiar sunt reale concluziile, ca mie mi se par de bun simt). Nu am vazut nicio jignire acolo iti spun sincer.
P.S Nu sunt eu fecioara Maria, vroiam doar sa iti spun despre cum se vede impartial din exterior.

Mie Sep 17, 2014 6:08 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4