Mihai Vasilescu scrie:
Nici nu am ce raspunde unui mesaj plin de injurii, mojicii si minciuni. Am vazut destui oameni batrani care au ajuns de rasul lumii. Nu obisnuiesc sa ma iau in gura cu ei. Ar insemna sa ma cobor la acelasi nivel.
Stiti ce zicea un baiat istet pe la ceva emisiune? Zicea ca in politica poti avea mare succes pentru o scurta perioada nefacand nimic, nepropunand nimic concret, ci doar acuzandu-i pe cei care fac si ceva. Numai ca nu poti sa stai la infinit si sa tot acuzi si sa nu faci nimic, fiindca vei cadea inapoi intre anonimi si incapabili. Asa o fi?
Ma,.. si eu zic ca tot tu ar trebui sa stii raspunsul mai bine ca oricine !
Mai lipseste sa ma faci golan sau huligan, ca sa devii un politician desavarsit !
Cat despre caderea mea in anonimat, tre' sa marturisesc ca nu ma deranjeaza ! Cum tot mai multi incep sa vada lucrurile ca mine, chiar ma incanta ideea ca incep sa ma pierd in anonimatul majoritatii !
Desigur, aveam varianta sa nu fiu batran si incapabil daca nu va criticam pe voi ! Ca nivel insa,... eu nu tintesc atat de sus !

Prefer sa stau cu multimea, p' aci pe jos, parca e mai misto: nu-i vorba ca suntem mai multi, da' mai schimbam o vorba, mai socializam,... mai o gluma, mai un fursec... daca zic ce cred nu considera nimeni ca-l injur, ...e fain !
Voi p' acolo pe sus, pe la nivelul tau

,... cum va mai simtiti ?... Da' sincer !
Adica nu ,... lasa, nu mai imi spune ! Am uitat pentru o clipa ca tu nu te iei in gura cu oameni batrani care au ajuns de rasul lumii !!!...