Autor |
Mesaj |
Mihai Vasilescu
Membru din: Joi Apr 14, 2011 6:54 am Mesaje: 848 Localitate: Cluj-Napoca, Ciurtuci
|
 Re: Clasament 2014
Zoltan Nagy scrie: Daca nu ma-nsel propunerea de campionat s-a acceptat in aceeasi sedinta a lor in care au refuzat semnarea protocolului. Aproape corect. Singura diferenta e ca semnarea protocolului nu a fost refuzata ci doar amanata pana la decizia CIPS privind afilierea/dezafilierea. La acea sedinta au anuntat clar ca ACCEPTA semnarea protocolului, dar dupa sedinta CIPS din aprilie. Deci nu a fost un refuz, ci o acceptare. Motivul lor mie mi s-a parut de bun simt. Tie nu. Asta e! Diferenta de opinii... Zoltan Nagy scrie: Ma intreb doar DE CE trebe sa le dati agvps-ului? Nu trebuie! Nu ne obliga nimeni si nimic. Dovada sta faptul ca am organizat si Cupa 3 Lacuri fara a fi sub egida AGVPSR. Am propus ca acest concurs sa fie sub egida FRPMA. Nici unul dintre voi nu si-a exprimat macar parerea: nici ca da, nici ca nu. Noi totusi l-am tinut si a iesit foarte fain. Pe de alta parte, stii bine ca fara AGVPSR nu se poate merge la mondiale si europene. Ok, tu ai fost si nu mai doresti sa mergi. Dar, dintre membrii Aqua participanti la concursuri, sunt cativa care isi doresc sa mearga la mondiale si/sau europene. Asa ca... este in interesul membrilor nostri sa existe un campionat sub egida AGVPSR. E foarte simpla ideea si nu e vorba de nici o smecherie. La fel de evident este ca daca noi, muscarii, nu organizam aceste concursuri, nu va veni nimeni de la AGVPSR sa le organizeze. Nu s-a intamplat niciodata in perioada de dupa 1998 (despre ce era inainte nu am cunostinta). Asa ca, din punctul meu de vedere, eu sunt bucuros ca AGVPSR nu se baga, ne lasa sa ne facem regulamentele si concursurile cum dorim. In fiecare an am incercat sa adunam propuneri de imbunatatire a regulamentului de la muscari, am facut acele adunari cu muscarii in care am dezbatut si votat propunerile si apoi le-am introdus in regulamentul pentru anul urmator. Cam asta se intampla si la spinning si dupa cum se vede de vreo 6 ani le merge bine. Au avut si ei ani mai buni si mai putin buni, au avut si ei probleme si conflicte dar le-au rezolvat prin vot in cadrul Ligii. Diferenta majora intre noi si ei este ca ei eu preluat drepturile de organizare a campionatului si in acest fel pot decide mult mai rapid si eficient si, mai ales, pot atrage sponsorizari catre Liga, din care apoi sa acopere macar partial deplasarea loturilor si sa mai cumpere anumite echipamente. Pana in februarie 2014 si in FRPMA exista dorinta de a ne indrepta in aceasta directie, dovada voturile date "protocolului" in iunie 2013 si decembrie 2013. Schimbarea s-a produs dupa amanarea cu 2 luni a semnarii de catre AGVPS. Sa fi fost aceasta amanare (care nu depasea data inceperii campionatului) o problema chiar atat de importanta si peste care nu se putea trece? Sau cei care au refuzat continuarea procesului de preluare a campionatului aveau, brusc, alte interese? Ma tot intreb... Curios e ca dintre cele 19 cluburi de spinningari, nu a fost nici unul care sa se ofenseze de aceasta amanare. Deci nu e Asociatia Aqua singura care a considerat amanarea ca fiind ok si acceptabila, ci au mai fost inca 19 cluburi de spinningari de aceeasi parere. Haideti sa stam stramb si sa judecam drept: ce ne dorim? Sa spuna fiecare ce ar vrea sa faca FRPMA si sa spuna fiecare ce se angajeaza sa faca pentru FRPMA. Sa vedem ce ne iese. Avem ceva de facut? Putem face ceva?
|
Lun Sep 08, 2014 2:42 pm |
|
 |
Tudor Vreme
Site Admin
|
Domnule Vasilescu exista o hotarire FRPMA in acesta privinta. PUNCT! Nu-ti convine, te priveste. Restul de bla bla este pentru cine nu stie ultimii ani de competitii sub egida AGVPSR ( finala 2013 spre exemplu )
si apropo de Cupa 3 lacuri pe care o lauzi, a fost foarte OK in 4 concurenti la Fly, ma intreb cum ati stabilit locurile? Oricum, Felicitari pentru marea prezenta!
_________________ vicepresedinte Comisie Tehnica FRPMA presedinte Clubul Muscaricilor Timisoara www.muscarici.ro
|
Lun Sep 08, 2014 2:54 pm |
|
 |
Mihai Vasilescu
Membru din: Joi Apr 14, 2011 6:54 am Mesaje: 848 Localitate: Cluj-Napoca, Ciurtuci
|
Tudor Vreme scrie: Domnule Vasilescu exista o hotarire FRPMA in acesta privinta. PUNCT! Nu-ti convine, te priveste! Am incalcat-o? Nu! Asa ca... shezi bland!
|
Lun Sep 08, 2014 2:58 pm |
|
 |
Mihai Vasilescu
|
Tudor Vreme scrie: si apropo de Cupa 3 lacuri pe care o lauzi, a fost foarte OK in 4 concurenti la Fly Macar noi am propus FRPMA macar un concurs, spre deosebire de Muscarici, care au preferat sa faca concursuri dar fara FRPMA! Totusi, ai vreo propunere sau te limitezi doar la acuze si defaimari?
|
Lun Sep 08, 2014 2:59 pm |
|
 |
Tudor Vreme
Site Admin
|
Domnule Vasilescu, dupa ce te-ai opus personal ca evenimentele Muscarici Fly Casting Days sa se tina sub egida FRPMA, mai ai tupeul sa scrii lucrurile de mai sus? Incalificabil!, dar tipic pentru dumneata. cum spuneam mai de mult, LA PARLAMENT domnule, LA PARLAMENT!
Si apropo nu cred ca FRPMA ar fi interesata de o competitie la care 3 participanti sint organizatori si al 4-lea e adus cu rugaminti si insistente, ca sa fie macar 1 in plus, Felicitari pentru ce ati reusit sa faceti din Cupa 3 Lacuri! Asta e masura lucrurilor facute de voi!
_________________ vicepresedinte Comisie Tehnica FRPMA presedinte Clubul Muscaricilor Timisoara www.muscarici.ro
|
Lun Sep 08, 2014 3:13 pm |
|
 |
Mihai Vasilescu
|
Tudor Vreme scrie: Domnule Vasilescu, dupa ce te-ai opus personal ca evenimentele Muscarici Fly Casting Days sa se tina sub egida FRPMA, mai ai tupeul sa scrii lucrurile de mai sus? Incalificabil!, dar tipic pentru dumneata. cum spuneam mai de mult, LA PARLAMENT domnule, LA PARLAMENT! Tudor, ne insulti pe toti cu aceste minciuni! Nu mai caut acum citatul exact, dar sunt sigur ca ti-am spus ca daca propui ca aceste evenimente sa se desfasoare sub egida FRPMA eu sunt primul care va vota "de acord". In loc sa propui federatiei sa includa evenimentele in calendarul propriu, ai preferat sa scrii in anunt ca evenimentul "nu este sub egida FRPMA". Nu a votat nimeni contra pentru ca nici macar nu ai supus votului aceasta idee. Daca ai dovezi pentru ceea ce afirmi, te provoc sa le prezinti aici. Altfel, ramai cu strigaturile ce te caracterizeaza... Si va mai mirati cine intretine o atmosfera proasta si creeaza o imagine negativa federatiei.... PS Chiar daca m-as fi opus, ceea ce e o mare minciuna cu semnatura cunoscuta, tot ar fi trebuit 3 voturi contra! Dar... n-a fost cazul...
|
Lun Sep 08, 2014 3:57 pm |
|
 |
Tudor Vreme
Site Admin
|
Nu domnule, Vasilescu te insulti dumneata singur (ca deobicei) fara sa iti dai seama! viewtopic.php?f=19&t=195&start=10Cititi pe pagina 2, reactia unui personaj ce se considera pozitiv si dornic de a se face cit mai mult pentru FRPMA, Cum subiectul s-a mai discutat deja, cine e curios, citeste. Iar, legat de pozitia din care provoci pe cineva sa-ti dea explicatii, in urma calomniilor aduse pe acest forum in zona publica, as incepe sa ma uit zilnic in posta,...
|
Lun Sep 08, 2014 9:35 pm |
|
 |
Mihai Vasilescu
|
Topicul la care faci referire dovedeste exact ce spuneam mai sus. Nu s-a supus votului ca acel eveniment sa se desfasoare sub egida FRPMA. In consecinta nu s-a votat. De ce nu ai vrut sa se voteze numai tu stii. Redau mai jos mesajul scris de mine in 20 martie. Nu-mi permit sa aduc din sectiunea inchisa pe cea publica mesajele altora. Mihai Vasilescu scrie: Tudor, sa ma scuzi, dar te ia gura pe dinainte. Nu am spus ca nu s-a discutat in AG despre acest subiect. Nici nu am intrebat daca s-a discutat. Toti ati sarit sa imi amintiti ca s-a discutat. Stiu si eu asta. Una este sa se discute si alta este sa se ia o decizie supunandu-se o problema la vot. Nu a fost nici un vot pe aceasta tema. In plus, procesul verbal a fost mereu proiectat pe perete si l-ati vazut toti. Nici unul dintre voi nu ati spus ca ar mai trebui adaugat ceva. L-ati semnat. Sa dai vina pe secretar pentru o vina care nu-i apartine... e deja prea mult. Se cheama rea-vointa. Daca nu renuntati la ea... nu vad sanse de progres constructiv. Am propus sa fie camera de filmat dar nu ati vrut. Dupa cum vezi, uitati foarte repede. Nu s-a votat! Poate cineva sa spuna ca s-a votat asta? Nu cred.
Pe de alta parte, sariti calul aiurea. Am scris eu undeva ca nu-s de acord ca evenimentele sa fie sub egida FRPMA? Nici vorba de asa ceva! Daca vrei sa raspunzi, raspunde la ce am intrebat si nu la intrebari pe care ti le imaginezi. E foarte simplu.
Una este sa discutam ca vom face concursuri de casting si de pescuit, iar alta e sa aprobam calendarul competitional si sa decidem care concursuri sunt organizate sub egida FRPMA. Cititi statutul!
Eu am cerut votul vostru pentru Cupa 3 Lacuri. Nimeni nu a spus nici da, nici nu. Nepasare? Nu stiu. Nici nu ma intereseaza. Oricum, fara un vot nu imi permit sa pun FRPMA in anuntul de concurs, asa cum ai facut tu, contrar statutului. Era chiar asa greu sa supui la vot treaba asta? Evident ca ai fi avut un vot de Da din partea Aqua si nu ne-am fi facut ca ploua! Dupa mesajul meu de mai sus, in care scriam: Nu s-a votat! Poate cineva sa spuna ca s-a votat asta? nici unul dintre voi nu m-a contrazis si nu a afirmat ca s-ar fi votat. Deci... mi-ati dar dreptate! Au trecut 6 luni si deja ai uitat... Ti-ai adus aminte de ce nu ai vrut sa supui la vot desfasurarea evenimentului sub egida FRPMA?
|
Mar Sep 09, 2014 11:24 am |
|
 |
Tudor Vreme
Site Admin
|
Domnule Vasilescu, citeste-ti mesajul cu tonul sau incalificabil; probabil ca asa intelegi dumneata sa ai o atitudine pozitiva si dornica de a construi.
Cind ai un eveniment de casting cu 2 instructori acreditati, unul EFFA CI si celalalt IFFF MCI THCI (ar trebui sa stii ce inseamna asta) si peste 20 de partiipanti din mai multe parti ale tarii, dumneata te ratoiesti ca nu s-a votat o hotarire si ca pe anuntul evenimentului a fost trecut FRPMA, mai ales dupa ce s-a inscris evenimentul in actiunile FRPMA pe 2014 la AG-ul din decembrie? Asta eu o consider o atitudine josnica mai ales din partea celui care fiind secretar la acea data ar fi trebuit sa solicite votarea actiunilor propuse in acel AG, iar acum sa acuzi ca aceste evenimente nu sau facut sub egida FRPMA, este mai mult decit atit!
Nu eu sau Muscaricii avem ceva de pierdut din asta, ci FRPMA-ul pe care "atita de mult incerci sa-l deblochezi" In schimb ne vorbesti de cit de mult ai fi facut pentru FRPMA cu Cupa 3 lacuri?, mai bine o numesti Cupa 4 participanti!
Repet, Trebuie sa ai o oglinda tare groasa acasa ca sa suporte o asa imagine in fiecare dimineata!
Probabil ai impresia ca esti in pozitia de a cere socoteala in numele FRPMA cuiva, din fericire nu reprezinti decit un exemplu din ce in ce mai trist, chiar didactic, de atitudini incalificabile de la raport in coace. Eu in locul dumitale as fi mult mai retinut, mai ales ca vei avea multe de explicat.
|
Mar Sep 09, 2014 2:11 pm |
|
 |
miky gheorghe
|
Deci... dialogul asta chiar nu mai are nici un rost ! Personal cred ca nu are nici o importanta daca evenimentele de casting ale Muscaricilor au fost sau nu sub egida FRPMA ! Important este ca astfel de evenimente ar fi trebuit sa fie sub egida FRPMA,... mai mult, chiar daca textual nu au fost adoptate in timp util, ar fi trebuit acceptate si adoptate si retro, fara rezerve si fara voci, pentru ca sunt un lucru misto si benefic, care nu aduceau decat plusuri pentru FRPMA ! O disputa pe tema asta este o mojicie, sau macar o incercare de abatere de la fondul problemei ! Mihai, eu nu cred ca nu intelegi, asa cum nu cred ca Marius Neamt nu intelege ! Va faceti ca nu pricepeti, incercati sa va dati puri si neprihaniti manati numa de intentii bune, dar in realitate intelegeti foarte clar, doar ca va doare in coor ca sa zic asa, si va radeti in barba multumiti de situatie ! E o realitate, nu trebuie sa mi-o confirmi ! Lucrurile sunt simple, si despre asta e vorba: Indiferent,... deci INDIFERENT !!!, de cum au evoluat lucrurile si din ce cauza 4 cluburi din 5 au votat impotriva protocolului cu AGVPSR, pe care cu ceva vreme mai inainte il agreeau, in momentul cand intr-o organizatie statutara, 4 din 5 membri voteaza intr-un fel anume, al cincelea membru, chiar daca nu-i convine situatia, se conformeaza hotararii majoritatii, si respecta aceasta hotarare (presupun obligata de statut)... Daca totusi, ratiuni de orice ordin, legate de parolism, constinta, atasament, etc..., pe care nu le comentez, il determina pe al 5-lea membru care a votat diferit de hotararea luata in AG, sa-si mentina pozitia, sau sa actioneze in nume propriu intr-o maniera care contravine atitudinii si celor hotarate in cadrul FRPMA, o poate face dar in situatia asta ar trebui sa aleaga una din doua: isi continua drumul alaturi de ceilalti 4, si respecta atitudinea comuna a federatiei din care face parte, sau se delimiteaza si se retrage din aceasta, adica se autoexclude, urmandu-si drumul pe care tocmai alege sa paseasca, si lasandu-si pe ceilalti la randul lor sa-si urmeze calea lor ! Ceea ce voi n-ati facut si se vede clar ca nu intentionati sa faceti... Ba mai mult, in mod tacit (tacerea si lipsa de reactie a lui Marius Neamt raman incalificabile), va incapatanati sa ramaneti calare pe friiele unei federatii pe care nu o mai doreste nimeni in forma asta ! Decat poate AGVPS-ul careia ii convine sa o tina de paravan, sa nu insemne nimic concret, dar sa dea bine la situatii si la imagine, si zic ca nu are rost sa incepem o alta dizertatie pe tema asta, pentru ca deasemenea nu duce nicaieri ! Cu zidurile degeaba vorbim ! Una peste alta, oricata constinta si verticalitate ca partener, vreti sa aratati in fata AGVPSR, fata de membrii FRPMA asta suna a lipsa de caracter sau a coloana vertebrala moale si elastica ! Nu trebe sa-mi dai mie dreptate, eu zic ca situatia generala, impactul pe care FRPMA il are, sau il mai are printre muscari, prezenta si numarul celor atrasi la concursurile cu care va laudati atata, scandalurile in care sunteti/ati fost atrasi, atmosfera si modul in care sunteti priviti de tot mai multa lume din comunitatea asta muscareasca vorbesc de la sine ! Nu tine chestia aia cu toti ceilalti sunt vinovati si vor sa inrautateasca lucrurile numa Aqua e ok si trage la caruta ! Voi chiar nu va dati seama, sau nu va intereseaza ? ? ?... Nu realizati ca rulati pe sens opus ???... Merita pretul asta pe care o puneti pe Aqua sa-l plateasca, de a ramane alaturi de AGVPSR (respectiv de a fi considerata o extensie a acesteia), in schimbul izolarii si marginalizarii acestui club fata de grosul comunitatii de muscari ???... Desi cam toti au incercat sa va sugereze ca nu merita, se pare ca voi ramaneti de alta parere... Nu-i problema, daca asa considerati ca e bine... Numai ca, normal ar fi acum, ca voi, AQUA, sa faceti gestul pe care noi la randul nostru, adica Musca 13, l-am facut atunci cand am vazut/simtit, ca suntem singuri impotriva curentului ! Si noi atunci, am facut acel pas ca sa dam o sansa FRPMA sa traiasca ! Acum, ar trebui sa faceti si voi acelasi pas, ...din acelasi motiv ! Altfel, s-ar putea considera ca va tineti agatati ca lipitoarea de gatul FRPMA, si-i sugeti toata seva, lasand-o sa moara incet, cu buna stiinta ! Asta vreti ???!!!... Stii ceva ???... Raspunsul ti-l anticipez, asa ca nu e nevoie sa te mai straduiesti !... Ma intereseaza daca de alte gesturi sunteti in stare,... mai altruiste ! 
Ultima oară modificat de miky gheorghe pe Mie Sep 10, 2014 3:45 pm, modificat 1 dată în total.
|
Mar Sep 09, 2014 5:58 pm |
|
|