MOGA LUCA scrie:
Nr.1.aici ma refer la faptul ca trebuie sa imprumutam algoritmul dupa care se fac si tragerile la sorti in competitiile internationale, iar echipele sa fie de 5 membrii ca la mondiale si europene.ASTFEL NUMAI DACA UN CLUB PARTICIPA CU DOUA ECHIPE SA SE INTALNEASCA DOI MEMBRII AI ACELUIASI CLUB PE UN SECTOR.
Concursurile sa fie de tip IC PONOR de anul trecut in care sa alterneze manse pe lac cu manse pe rau.[Am inceput demersuri pe langa autoritati spre a organiza concursul de pe Ariesul Mic cu manse pe lac[Mihoiesti] care a fost inchis in toamna asta.
Mai bine sa facem concursuri mai putine dar cu manse mai multe spre a selecta valori nu norocosi!
... astea sun cateva propuneri pe care le vom discuta dupa 25.11.2012, [se pare ca va avea loc o reuniune a cluburilor[ federatiei]
Cand va avea loc reuniunea? In 25? Asa, pe tacute?
Deci inteleg de mai sus ca propuneti ca toate concursurile sa aiba 3 manse de rau si 2 manse de lac, pentru ca norocul sa joace un rol cat mai scazut.
Credeti ca e nevoie ca dupa 3 manse (doua in prima zi si una in ziua a doua) sa facem o dupa-masa pauza, la fel ca la internationale?
Deci, programul ar arata cam asa:
Miercuri: adunare, sedinta tehnica, welcome party
Joi: mansele 1 si 2
Vineri: mansa 3 si dupa-masa libera
Sambata: mansele 4 si 5
Duminica: festivitatea de premiere si ... catre casa!
O rugaminte: va rog mai numiti o tara in care campionatul intern se desfasoara asa.
Cat priveste algoritmul de tragere la sorti, nu stiu la ce faceti referire. Eu credeam ca se trage la sorti aleator, tragerea la sorti facand-o calculatorul.
Pescarii afla pe ce stand vor pescui abia cand sunt pe drum spre sectoare. Asa sa facem?